Det nærmer seg august, den månen da de fleste hundekjørere starter med forberedelsene til vinterens sledesesong. Vi i Troms Quest komiteen har også begynt å tenke på kommende vinters løp og så smått begynt planleggingen. Datoen for løpet i 2013 er satt til 19.-20. januar, sted er som vanlig Råvatn skytebane i Øverbygd, Målselv.

Vi må samtidig unnskylde for manglende informasjon på hjemmesiden vår i forbindelse med avlysningen av årets løp. På grunn av tekniske problemer fikk vi ikke lagt ut nye oppdateringer her på tromsquest.no og vi måtte bruke alternative metoder får å nå ut med nødvendig info. Vi beklager den ulempen det medførte dere som ble berørt.

Vi håper og er rimelig sikker på at det i 2013 vil være rikelig med snø, slik at vi slipper å avlyse på nytt. Løpet vil følge den samme lest som i 2011 både når det gjelder opplegget rundt arrangementet og selve løypa. Det er krevende å arrangere et løp av denne størrelses orden for en liten klubb som Tromsø og Omegn THK og da velger vi å gjøre det på den enkleste måten. Når det er sagt, så skal vi lage et arrangement med høy kvalitet og på en profesjonell måte slik at dere som utøvere ønsker å komme tilbake.

Påmelding til løpet vil foregå elektronisk og vi vil åpne for dette den 1. september 2012. Det er ingen begrensninger på antall deltagere slik som det har vært tidligere år.

Vi gleder oss til å stelle i stand en kjempe hundekjører fest i indre Troms og håper at så mange som mulig vil komme og være med på festen!