Troms Quest 2012

Høsten er over oss og de fleste hundekjørere er forlengst i gang med forberedelsene til sledesesongen 2011/2012. Det er også Troms Quest komiten og løpet 2012 begynner å ta form. Datoen for løpet er satt til 21.-22. januar, sted er som vanlig Råvatn skytebane i Øverbygd, Målselv.

Vi har gjort endel forandringer fra tidligere år og den største er at vi ikke har begrensninger for antall deltagere, så her kan alle melde seg på og få delta. Vi åpner for påmelding den 1. september 2011 og det er mulig å melde seg på helt frem til løpsstart. De som melder seg på og har betalt startavgift innen 1. desember 2011 vil bli med i trekning om de første startposisjonene. Alle andre vil få startnummer etter når vi får inn startavgift.

Andre store forandring er at vi prøver å få til en ny sløyfe på løypa. Det vil si at vi ønsker at løypa består av to ulike sløyfer hvor den ene er den vi har kjørt tidligere pluss en ny sløyfe som vil gå i området Tamokdalen. Det jobbes forløbig med en utredelse der det sees på om det er realiserbart, der etter må vi få på plass nødvendige tillatelser får å realisere prosjektet. Mer info vil komme etter hvert.

Nødvendig info om løpet, påmelding, regler, løype med mer finner dere ved å navigere rundt på siden vår her. Nødvendige detaljer blir oppdatert i de nærmeste dagene. Vel møtt i januar 2012!

NB! Troms Quest er et ikke terminfesta løp og vi har aldri vært det!