Løyperapport

Den siste uken har det blåst mye, og i fjellet er det nok mye vindpakket snø og en del avføyket i flekkene. De som har kjørt hund i fjellet melder at det er bra forhold og nok snø. I skogen er det fine forhold og snø nok, om ikke veldig mye snø. Løypa blir merket ferdig i løpet av helga.  Rostavatn har tidligere skapt problemer for oss, og når østavinden dro til på det værste skapte det en del bekymring hos de løyeansvarlige. Rostavatnet er nå sjekket og funnet i god nok forfatning til at vi kan legge løpet ut på vatnet. Det er i all hovedsak hardpakket fokksnø men og kortere partier med blankis. Løypa blir å ligge tett inntil land da det er her det er snø. Utpå vannet er det bare blankis. Det er et parti på slutten av vannet der det er så godt som snøfritt i 1,5km. Vi jobber med et alternativ på land her. Løypa over Rostavatnet blir merket i helga, så om noen skal ut å kjøre er det bare å holde godt inn mot land på venstre side på vei innover.                                              Legger ut noen bilder fra Rostavatnet på Facebooksiden til Troms Quest, da rennleders manglende dataferdigheter gjør at han ikke fikk lagt dem ut på denne siden.